HATÁRTALANUL!

HELLO BUSZ- HATÁRTALANUL PROGRAM


Általános iskolás és középiskolás gyermekek HATÁRTALANUL programjának csoportos szállításához egy olyan egyszerű online buszfoglalási lehetőséget kínálunk az intézmények, szervezők számára, ahol az utazáshoz egyszerűen és gyorsan lehet árajánlatot kérni  egyszerre több autóbuszos vállalkozótól. Mindegy, hogy egy belföldi osztálykiránduláshoz, vagy külföldi tanulmányi kiránduláshoz keresünk autóbuszt, közel 200 különböző kategóriájú autóbusz flottából kiválaszthatjuk az utazáshoz leginkább megfelelőt. Minőségi autóbusz-üzemeltetőink hálózatán keresztül több száz buszt kínálunk, bel- és külföldi csoportos utazásokhoz. Csak megbízható és leellenőrzött autóbusz üzemeltetőkkel állunk kapcsolatban, így ezzel biztosítjuk a minőségi és biztonságos utazást a gyermekek számára.


Milyen előnyöket nyújtunk még?

  • Országos hálózattal rendelkezünk
  • Több, mint 10.000 utasférőhely kapacitás áll a rendelkezésünkre egy időben
  • Közel 200 db, különböző kategóriájú autóbusz tartozik buszközvetítő flottánkhoz
  • Megbízható és engedéllyel rendelkező autóbusz üzemeltetői partnerhálózattal dolgozunk
  • Ingyenes előfoglalási lehetőséget és rugalmas lemondási feltételeket biztosítunk
  • És legfőképp..... Korrekt áron dolgozunk!              Tekintse meg AUTÓBUSZ KATEGÓRIÁINKAT!


Mire kell figyelni iskolai csoportos utazásoknál?

  • Nevelési-oktatási intézmények által szervezett külföldre történő autóbuszos utazás esetén be kell tartani a 27/2017. (X. 18.) EMMI rendelet leírásait. Ennek legfontosabb eleme, hogy az autóbusz nem lehet 13 évesnél idősebb külföldi utazás esetén.
  • Alapszabályként kell értelmezni a KRESZ azon rendelkezését, miszerint ha az autóbusz biztonsági ővvel van ellátva, akkor azt használni kell. (1/1975 (II.5.) KPM-BM együttes rendelet 48§ (6)) az utasok életkorától függetlenűl (kivétel a 3 éves kor alattiak)
  • A KRESZ említést tesz az iskolabuszról, amelynél minden esetben kötelező biztonsági őv megléte és annak használata (1/1975 (II.5.) KPM-BM együttes rendelet 48§ (12)), illetve további előírások vonatkoznak rá, de fontos kiemelni, hogy az osztálykirándulásokhoz bérelt autóbusz különjárati személyszállításnak minősül, így az nem iskolabusz!

A HATÁRTALANUL programról részletes információkat a https://hatartalanul.net/ weboldalon találál!