A NAP SZÁMA: 1000

2023.09.05

A Hello Busz sikere töretlen, amit számunkra az is igazol, hogy a mai napon elértük az 1000. árajánlatot, melyet autóbuszos partnereink adtak az oldalunkon szereplő árajánlatkérésekre.

Mérdföldkőhöz érkezett szolgáltatásunk, hiszen a kezdeti nehézségek (ismeretlenség, COVID, utazási kedv visszaesése) ellenére elértük a ezredik árajánlathoz, amit autóbuszos partnereink küldtek el hozzánk egy-egy árajánlatkérésre. Számunkra a  Hello Busz sikerét és létjogosultságát támasztja alá ez a szám és bízunk benne, hogy hamarosan beköszönhetünk a 2000. árajánlat megérkezésénél is.

Ezúton köszönjük az árajánlatkérőink töretlen bizalmát, hiszen számukra eddig ismeretlen szolgáltatást vesznek igénybe rajtunk keresztül (független autóbusz-közvetítés) és természetesen köszönjük az autóbuszos partnereink együttműködését is, mivel nélkülük nem lehetnénk sikeresek mi sem.

A számos árajánlatkérés mellett a megrendelések emelkedő száma is biztató számunkra, hiszen az induláskor megfogalmazott cél (az utazni szándékozók közösségét összehozzuk a szabad autóbusz kapacitással rendelkezők vállalkozókkal) a kezdeti nehézségek ellenére megvalósulni látszik. 

A munka számunkra itt nem áll meg, folyamatosan azon dolgozunk, hogy mindkét fél (utazó és utaztató) igényét maximálisan  ki tudjuk elégíteni ezzel az utazóknak szabad buszokat tudjunk ajánlani, a buszosoknak pedig utazni szándékozó ügyfeleket közvetítsünk.  

A Siker az Önöké. Köszönjük együttműködésüket!